Erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk

Kids&co gastouderopvang is officieel door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat Kids&co aan alle voorwaarden voldoet om studenten van de mbo-opleiding voor Zorg en Welzijn een volwaardige stageplek te bieden.

Zoek je een veelzijdige stageplek waar je veel kunt leren en de veelzijdige kant van kinderopvang wilt leren kennen dan ben je bij Kids&co aan het goede adres.

Je krijgt de gelegenheid om relevante werkervaring op te doen tijdens de opleiding, zodat je al met nuttige praktijkervaring de arbeidsmarkt kunt betreden. Je vindt bij ons een goede en veilige werkplek die aansluit bij jouw opleiding. Je oefent het beroep uit waarvoor je in opleiding bent, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.

Ik vind het leuk om mijn veelzijdige vak door middel van mijn kennis en ervaring te mogen delen met de stagiair(e). Ik bied een gezellige leerplek met voldoende uitdaging, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. Bij Kids&co leer je wat het betekent om je eigen gastouderopvang te hebben en met kinderen te werken. Geen dag is hetzelfde en is er altijd genoeg ruimte om je opdrachten voor school uit te voeren.

Wil je meer weten over Kids&co gastouderopvang als erkend leerbedrijf? Of wil jij, als student, meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Groet Evelien

info.kidsenco@gmail.com